Eén jaar geleden wonnen wij de Circular Award Public!

Alweer een jaar geleden wonnen wij de Circular Award in de categorie Public! Deze prijs gaat naar de meest innovatieve ondernemingen en overheden die laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie werd de prijs uitgereikt in bijzijn van minister-president Mark Rutte en staatssecretaris Stientje van Veldhoven. 
 

Met onze E-waste Race en Textiel Race wonnen wij deze mooie prijs. Wij voelen ons nog steeds vereerd en trots dat we deze prijs hebben gewonnen. Het heeft ons gesterkt in het uitdragen van onze missie, om zoveel mogelijk mensen op een positieve manier te betrekken bij de transitie naar een circulaire economie. Wij zijn dankbaar voor onze samenwerkingen met onze partners, gemeenten, afvalinzamelaars, kringloopbedrijven, Repair Café’s en duurzame merken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Ook zijn wij trots op de inzet en het enthousiasme van alle kinderen en hun omgeving die tijdens een race hun steentje hebben bijgedragen. Zo doen er jaarlijks ongeveer 450 scholen mee aan de transitie naar een circulaire economie!

Na één jaar trotse eigenaar te zijn geweest van deze mooi prijs is het tijd om afscheid te nemen en hebben we de Circular Award teruggestuurd, zodat bij de komende uitreiking op 7 februari deze weer overhandigd kan worden aan de winnaars van 2022. De genomineerde van dit jaar zijn: Aeres Hogeschool, Eigen Haard en Greendeal autodelen. Wij wensen de genomineerde van dit jaar alvast heel veel succes! Lees hier meer over de Circular Awards.